top of page

FYRVÆRKERI TIL BØRN

Hos Kvali-Krudt håber vi, at alle får en dejlig nytårsaften. Vi kan alle huske, hvordan vi var fascineret af fyrværkeri, da vi var børn. Det er i dag dine børn, som håber på, at kunne få lidt nytårskrudt at fyre af. Vi kan tilbyde sortimenter med børnefyrværkeri så de har noget nytårskrudt, som er nemt og sikkert at benytte. Du skal dog stadig huske at gennemgå de gode råd og regler med dine børn. Det er trods alt stadig krudt! 

Sjovt nytårskrudt til børn og unge

Nytårsaften starter allerede tidligt på dagen. Det gør den i hvert fald, hvis du spørger dine børn. Det kan være umådeligt svært, at vente helt til om aftenen før der kan fyres lidt nytårskrudt af. Vi har nytårskrudt og diverse sortimenter, som dine børn kan få lov til at fyre af i løbet af dagen. På den måde bliver ventetiden ikke lige så slem. Tag et kig på vores store udvalg af junior-fyrværkeri, og gør ventetiden sjov for dine børn!

 

Lær dine børn om fyrværkeri

Selvom vi leverer fyrværkeri, som henvender sig til børn, så skal vi stadig huske, at det kan være farligt at benytte. Vi anbefaler dig derfor, at gennemgå fyrværkeriet med dine børn inden de bruger det, så vi er sikre på, at de også kommer sikkert ind i det nye år. Fyrværkeri til børn er ord, som ikke nødvendigvis passer sammen, men fordi vi selv kan huske, hvordan fyrværkeri fascinerede os, da vi var mindre, synes vi også, at nutidens børn skal have lidt at fyre af. Find dit fyrværkeri til børn hos os, så du er sikker på, at de får verificeret fyrværkeri, som de kan benytte. 

 

Junior sortiment med billige heksehyl, fontæner, knaldperler og meget mere!

Hos Kvali-Krudt finder du vores bud på et sortiment til juniorer. Dem har vi lavet flere af, så du kan vælge det, som matcher dine børns behov. Et junior-sortiment består af en masse mindre dele, som dine børn kan benytte. Sortimenterne består hovedsageligt af mindre dele såsom knaldperler, mindre fontæner, heksehyl og alt det vi selv kan huske fra vores barndom. Med et sortiment til børn får du ventetiden til at blive sjov og fyldt med smil, glæde og hygge. Find de bedste fyrværkeripakker til børn lige her, så vi alle får lidt fyrværkeri til nytårsaften.

 

Børnefyrværkeri - nytår for hele familien

For dem, som fejrer nytår med mindre børn, kan det væres svært at inkludere alle festens gæster. De mindste kan måske nogle gange komme til at kigge misundeligt til, når de voksne og de største børn får lov til at fyre krudt af. Heldigvis kan du hos Kvali-Krudt finde billige heksehyl,  knaldperler og hundepropper, som de mindste kan bruge sikkert, så længe det bruges på rette vis. Stjernekastere kan også benyttes uden de store risici, hvilket betyder at hele familien kan inkluderes i nytårsfejringen. 

 

Stort udvalg af fyrværkeri til børn

Vores nytårskrudt til børn og unge kan underholde dine børn, så du ikke behøver at gøre det. Det betyder, at du i stedet kan sørge for, at håret sidder godt. At skjorten er strøget. Sørge for at maden spiller inden gæsterne kommer eller få styr på de sidste småting. Vi tror i hvert fald, at vores børnefyrværkeri kan holde dem underholdt længe nok til, at du får lidt tid til dig selv og den fejring, som du gerne vil være en del af. Vi håber dog stadig på, at du vil læse vores guide til brug af fyrværkeri, hvor du kan læse hvordan fyrværkeri bør blive behandlet. Dette er vigtigt at vide inden brug af fyrværkeri indledes. Vi er dog sikre på, at rette brug af vores fyrværkeri til børn får jer alle sikkert gennem aftenen.

Besøg vores butikker og få kompetent rådgivning. 

Hos Kvali-Krudt er vi passionerede omkring fyrværkerisalg og lever efter den opfattelse, at kun den bedste kvalitet er godt nok til vores kunder. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med Danmarks fortrukne forhandler, Royal Fireworks, for at kunne være leveringsdygtige inden for det flotteste, mest sikre og bedste fyrværkeri på markedet! 

Har du brug for hjælp og vejledning til fyrværkeri regler eller det nødvendige sikkerhedsudstyr, så har vores personale massere af erfaring, og står altid klar til at hjælpe dig i vores butikker. Det er også i vores butikker, at du kan afhente dine præmier, hvis du skulle være så heldig, at vinde fyrværkeri i en af vores mange konkurrencer. 

Kvali-Krudt holder åbent for besøg, hvor du kan købe fyrværkeri i Roskilde i perioden fra d. 20. og 31. december. Her finder du alle vores produkter, såsom raketterbatterier, bomberør og forskellige sortimenter. Du kan også opleve vores fyrværkeri demoer, og vores kæmpe udvalg af børnefyrværkeri. 

Vi glæder os til at tage imod jer.

bottom of page